Press "Enter" to skip to content

Zboruri la Madrid de pe aeroportul Suceava

APDA, 26 aprilie 2018 – Compania Cobrex Trans a început, de marți seara, vânzarea online a biletelor de avion pentru zborurile pe care le va opera de pe Aeroportul „Ştefan cel Mare” Suceava către Madrid (Spania) şi Bucureşti. Biletele pot fi achiziţionate de pe site-ul Cobrex Trans, la adresa www.cobrextrans.com/booking. Momentan pot fi achiziţionate doar biletele pentru zborurile Suceava – Bucureşti şi retur, precum şi pentru Suceava – Madrid şi retur. Iniţial compania a anunţat că va opera zboruri din Suceava şi către Verona, în Italia, însă în momentul de faţă nu au fost puse în vânzare bilete pentru acestă rută. Potrivit spuselor directorului de dezvoltare al companiei Cobrex Trans, Ștefan Runcan, pentru zborurile pe ruta Suceava – Verona „mai sunt câteva lucruri de rezolvat”, urmând să fie anunțată data de la care vor putea fi achiziționate biletele.

Cobrex Trans va opera de pe Aeroportul „Ştefan cel Mare” Suceava curse regulate către Madrid și București în zilele de luni şi joi, începând cu 14 iunie 2018. Avionul pentru zborul București – Suceava va pleca de pe Aeroportul Otopeni la ora 6:30 și va ateriza la Suceava la 7:25. Avionul pentru zborul retur va pleca de la Suceava la ora 17:25 și va ateriza pe aeroportul Otopeni la ora 18:20. Cursele aeriene de la Suceava spre Madrid vor decola de pe Aeroportul “Ștefan cel Mare” la ora 7:55 și vor ateriza pe aeroportul Barajas la 11:05. Pentru zborul retur, avionul va decola de la Madrid la ora 12:05 și va ateriza la Suceava la ora 16:55.

Deși iniţial s-a anunțat un preț de 60 de euro pe segment pentru zborurile Suceava – București, și retur, preţurile afișate pe site-ul Cobrex Trans încep de la 80 de euro pe segment. Pentru zborurile de la Suceava la Madrid preţul pentru o călătorie porneşte de la 140 de euro.

Prețul include biletul, un bagaj de mână și unul de cală, precum și o masă caldă la bordul aeronavei. Ștefan Runcu a arătat că zborurile vor fi operate cu o aeronavă Boeing 737 – 300, cu 148 de locuri, compania Cobrex Trans demarând deja procedurile pentru achiziționarea prin leasing a unei noi aeronave.