Press "Enter" to skip to content

VIDEO – Primul vlăstar din teiul lui Eminescu, sădit la Viena, orașul studenției sale

APDA, 30 octombrie 2017 – ”Zilele Teiului Eminescian”, organizate de Asociația ”Mihai Eminescu” din Viena și Primăria Municipiului Iași, au avut un impact mare, nu doar asupra comunității românești, ci și în rândul austriecilor.

Plantarea primului vlăstar din teiul eminescian la Viena, orașul studenției marelui poet, după cum preciza și primarul Iașului, domnul Mihai Chirica,  este, dacă vreți, încă un semn de recunoaștere din partea oficialităților austriece a aportului adus de comunitatea românească la dezvoltarea culturii europene.

În continuare, pentru cei care nu ați reușit să fiți prezenți la acest eveniment considerat ca fiind unul dintre cele mai importante din ultimii ani pentru comunitatea românească, vă invităm să urmăriți un video de la acest eveniment:

Felicităm încă o dată Asociația ”Mihai Eminescu” din Viena pentru inițiativa sa, sincerele noastre felicitări doamnei Laura Hant, președintele asociației, cea care a stat la baza realizării acestui eveniment unic pentru istoria comunității românești din Austria.

Citește detaliat aici:

http://diasporaazi.ro/eveniment-exceptional-un-lastar-din-teiul-lui-eminescu-plantat-in-cel-mai-important-parc-al-vienei/

Ionică Armancă, Viena