Press "Enter" to skip to content

Vacanță în Thailanda cu surprize pentru o româncă: pierde 6500 de dolari, apoi îi găsește la …radio

APDA, 19 octombrie 2017 – Un șofer de taxi din Bangkok a devenit luni, 16 octombrie, personajul principal al știrilor difuzate în Thailanda. Și asta după ce a găsit pe bancheta din spate a mașinii o geantă cu 6500 de dolari, uitată acolo de ultimul pasager, o româncă în vârstă de 58 de ani.

Șoferul, pe numele său Sunthorn Ankhian, i-a contactat pe jurnaliștii de la postul de radio de știri 91 FM în speranța că o dată mediatizată informația, proprietarul de drept al acesteia va lua legătura cu autoritățile sau cu jurnalișii postului pentru a intra în posesia genții și a banilor pierduți. „M-am bucurat foarte mult când am văzut suma imensă de bani pe care am găsit-o. 6500 de dolari! Dar imediat m-am gândit la proprietarul acesteia, mai mult ca sigur o turistă și la faptul că îi va fi foarte greu să se descurce aici fără aceștia”, șcrie lovepattayathailand.com

Spre surprinderea lui și a jurnaliștilor după câteva ore, proprietara genții, Gabriela Chirilă a luat legătura cu postul de radio pentru a reintra în posesia banilor pierduți. Astfel, la ora locală 13.30 de minute, la sediul postului de radio, românca l-a întâlnit pe șoferul samaritean.

Gabriela le-a declarat jurnaliștilor că a început să plângă în momentul în care a constatat că a pierdut geanta cu bani și că nu mai spera să îi revadă vreodată.

În ceea ce îl privește pe șofer, acesta a primit o recompensă generoasă din partea româncei, dar și felicitări din partea polițiștilor pentru gestul său.

Marius Dobrescu