Press "Enter" to skip to content

Un român, înarmat cu o macetă a semănat groază în Palermo

APDA, 6 noiembrie 2017 – Noapte de coșmar! Locuitorii din Palermo nu au închis un ochi. Mai multe apeluri disperate făcute de italieni în toiul nopții la poliție anunțau că un bărbat amenință trecătorii cu o macetă.

Acesta a fost văzut în mai multe locuri până să fie identificat și prins de polițiști. Mai întâi, românul s-a îndreptat amenințător către șoferii care încercau să intre într-o benzinărie din zona Regione Siciliana, pentru a alimenta, după care s-a dus în campusul universitar.

Una dintre zecile de victime le-a povestit polițiștilor, că bărbatul a coborât dintr-o mașină gri, a scos o macetă și s-a îndreptat spre ea. Speriată, femeia s-a refugiat în cabina postului de pază al Universității de unde a sunat la 113. Alte apeluri au fost făcute de câțiva tineri îngroziți care spuneau că l-au văzut pe bărbatul înarmat pe via Ernesto Basile.

Live Sicilia relatează că bărbatul de 39 de ani a fost prins, în cele din urmă, pe Vialle delle Scieze. Polițiștii au găsit maceta în mașină pe care au confiscat-o, iar românul a fost reținut.

Marius Dobrescu