Press "Enter" to skip to content

Un clujean cu dublă cetățenie, română și americană, a lansat balada „Românie, timpuri noi!” în cinstea Centenarului

APDA, 26 ianuarie 2018 – Un clujean cu dublă cetățenie, română și americană, Adrian Toader, a lansat azi, de Ziua Unirii Principatelor, balada „Românie, timpuri noi!” dedicată Centenarului.

Adrian Toader a scris muzica, textul liric și interpreteză balada, aranjamentul orchestral și chitară solo aparținând compozitorului Radu Goldiș iar percuția lui Călin Lup. La realizarea baladei și-a adus contribuția și un grup de studenți de la Academia de Muzică ”Gheorghe Dima” din Cluj-Napoca.

”Balada este dedicată tuturor românilor din România și de peste hotare, tuturor românilor care nu și-au uitat rădăcinile, valorile, credința. Ai Suflet de Român! Gata cu batjocora! Români pentru România! Demnitate pentru toți românii și toată România! Gata cu somnul cel de moarte în care ne adânciră barbarii de tirani. Să nu fim proprii noștri tirani. Să ne respectăm și să chemăm demnitatea din noi să-și spună cuvântul cu un Suflet de Român, cinstind astfel neamul și eroii dar și viitorul copiilor noștri. Dreptate pentru toți, nu pentru interesele meschine interne sau internaționale. Români pentru România, gata! Românie, timpuri noi!”, a declarat Adrian Toader.