Press "Enter" to skip to content

Teodor, un tânăr român de 27 de ani, a murit înecat în mare, în Olanda, o mulțime de oameni au donat deja pentru a sprijini familia

Teodor, un tânăr în vârstă de 27 de ani, a murit înecat în mare, în Olanda, la începutul lunii august. În urmă au rămas toți oamenii dragi, membrii familiei și prietenii, care încă sunt în stare de șoc. Estera, soția lui, a făcut tot posibilul pentru a-l aduce acasă ca să-l înmormânteze cum se cuvine. Costurile au fost mari.

Teodor a plecat, împreună cu trei frați, la muncă în Olanda. În data de 9 august, fiindcă era liber, s-a dus la mare să se relaxeze. A intrat în apă și, la un moment dat, nimeni nu l-a mai văzut. Cu ajutorul oamenilor buni, Teodor a putut fi adus în țară, însă acum este nevoie să o sprijinim financiar pe mămica rămasă singură pentru a-i asigura un viitor stabil, scrie Ora de Sibiu.

O strângere de fonduri se derulează acum pe Facebook. O mulțime de oameni au donat deja pentru a o sprijini pe tânăra din Sibiu.

„Estera, mamă a unei fetițe de 2 ani și însărcinată în luna a șasea, trece printr-o perioadă extrem de grea. Soțul ei (Teodor Timofte – 27 de ani) a murit înecat în mare pe data de 9.08.2020. La sfârșitul acestei luni ar fi sărbătorit 4 ani de la nuntă. E greu de descris în cuvinte suferința prin care trece. Nimic nu-l va putea înlocui! Dorim să fim alături de Estera, susținând-o financiar pentru un viitor stabil. Cine are pe inimă să o sprijinească poate dona în unul dintre următoarele conturi:

– Cont în lei: TIMOFTE PETRU Banca Transilvania RO15BTRLRONCRT0372630901

– Cont în euro: TIMOFTE PETRU Banca Transilvania RO62BTRLEURCRT0372630901

– Cont în lire: PETRU TIMOFTE Barclays GB35BUKB20246430340278 SWIFTBIC : BUKBGB22

Familia mulțumește anticipat tuturor celor ce aveți pe inimă să ajutați! Apreciem mult! Fiți binecuvântați!”, se arată în descrierea Strângerii de fonduri.

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *