Press "Enter" to skip to content

Taximetrist în Paris, a fost descoperit de un mare regizor. “Un uriaş potenţial în actorie”

APDA, 27 iunie 2018 – Andrei Indreieş, 29 de ani, originar din Zalău, joacă rolul investigatorului din „Paranormal Investigation”, a fost prezent recent la Festivalului de Film de la Cannes. A ajuns acolo datorită unei întâmlări norocoase din viața sa.

S-a mutat în urmă cu 10 ani la Paris, acolo unde se afla familia lui de mai mulți ani. Muncea ca șofer Uber. Întâmplarea a făcut ca în mașina sa să se urce regizorul francez Franck Phelizon. “Tot discutând, i-am spus că sunt român, din Transilvania, iar acest lucru i-a atras atenţia. M-a întrebat dacă legenda lui Dracula este adevarată şi mi-a mărturisit că este foarte interesat, de asemenea, de fenomene paranormale”, a povestit Andrei pentru Adevărul.

Tânărul i-a povestit regizorului francez legende cu iz paranormal pe care bunicul său susţinea că le-a trăit. “De aici a pornit totul! Pe baza celor relatate de mine, legat de aceste fenomene, regizorului i-a venit ideea să scrie un scenariu”, mai spune Andrei.

Regizorul l-a ales pe Andrei pentru a juca în rolul principal al filmului horror “Paranormal Investigation”, o producţie Baril Production, filmată la Paris. Tânărul interpretează rolul unui investigator de fenomene paranormale, care încearcă să desluşească un mister.

Filmul a fost lansat în luna aprilie, în Franţa. “Până să îl cunosc pe Franck Phelizon, omul care mi-a schimbat radical viaţa, nu am avut nicio legatură directă cu cinematografia/actoria. Franck Phelizon a văzut în mine un potenţial in acest sens şi, în acest moment, actoria este, dincolo de o ocupaţie, principala mea pasiune. Este absolut minunat ce mi s-a întâmplat. Sunt foarte mândru de acest film la care am muncit mult şi care îmi permite să mă regăsesc în rolul investigatorului. Cinematografia a fost un vis ascuns şi inaccesibil, dar care a devenit realitate. Mă simt pregătit pentru toate viitoarele provocări cinematografice”, a mai declarat Andrei.

Regizorul Franck Phelizon a declarat despre român că are “un uriaş potenţial în actorie”: “Andrei Indreieş m-a fascinat prin carisma şi naturaleţea de care a dat dovadă, emanând o emoţie puternică, fiind o persoană aparte cu un uriaş potenţial în actorie. Acest lucru m-a facut să îl invit la un stagiu de actorie, ceea ce avea să îmi demonstreze că impresia iniţială nu a fost una eronată”. (S.C.)