Press "Enter" to skip to content

Succesul unei românce în SUA, din menajeră a ajuns să joace la Hollywood: «Visul american există»

APDA, 2 martie 2018 – A muncit ca menajeră, dar apoi cariera sa a decolat și a ajuns vestită la Hollywood. Este povestea de succes a unei românce din diaspora, Julia Chioran, plecată din Maramureș în SUA în 2009 pentru o viață mai bună. La început a muncit ca menajeră și baby sitter în casele americanilor. «Îmi aduc aminte că, în ziua în care am luat viza spe SUA, am ieşit în lacrimi de la Ambasadă. Am simţit, în momentul acela, că viaţa mea o să se schimbe pentru totdeauna. Şi aşa a şi fost. Am primit viza de muncă pe un an şi am lucrat ca aupair (babysitter/nanny) pe o perioadă de câteva luni.», a povestit Julia pentru adevarul.ro.

După câteva luni, a participat la castinguri și a fost selectată pentru a juca la Hollywood. La început nu câștiga niciun ban, dar treptat a urcat treptele carierei, fiind distribuită în videoclipuri cu artiști celebri.

“După 3 ani am început să fiu plătită. Visul american există, dar nu se obţine aşa uşor, cum cred alţii. Am muncit zi şi noapte ca să ajung unde sunt azi. Am lucrat cu Pitbull, Far East Movement, Busta Rhymes, Snoop Dogg, Eddie Murphy, inclusiv cu actorul Ashton Kutcher. Visul american există cu siguranţă. Mi-am făcut o viaţă aşa de frumoasă aici, încât nici nu mă mai gândesc la România. Am reuşit cu muncă grea şi talent. Mi-e dor de casă şi de părinţi, dar simt că mi-ar fi greu să mă desprind chiar şi pe o perioadă scurtă de viaţa de aici”, a mai declarat românca.

Julia a colaborat cu Eddie Murphy şi Snoop Lion, în videoclipul muzical “Red Light”. În clip, românca interpretează rolul feminin principal, al unei brunete care îi uimește pe bărbați.

Acum Julia vrea să se apuce de scris, pentru ca România să fie mândră de ea: «Am încredere că o să fiu prima actriţă, scriitoare, director de filme de mare succes aici, în America! O să muncesc din greu ca să îmi fac ţara mândră! Planul meu de viitor e ca în următorii ani să ajung o actriţă şi o scriitoare de scenarii de filme de mare succes. Talentul şi ambiţia nu îmi lipsesc! Muncă, muncă, muncă şi o să ajung unde îmi doresc, cu siguranţă», a mai spus românca.