Press "Enter" to skip to content

Spectacol extraordinar Pavel Stratan la Washington DC, biletele costă $55 de persoană și includ o masă cu meniu tradițional românesc

APDA, 13 aprilie 2018 – Pavel Stratan revine la Washington, DC, în capitala Americană pentru un concert extraordinar care va include atât piese din nou lansatul său album Totu-i despre viață cât și piese din repertoriul lui atât de bine cunoscut publicului din România și din Republica Moldova.

Evenimentul care va avea loc duminică, 6 mai începând cu ora 17 în Patriot Hall (330 Center Street North, Vienna, VA) face parte dintr-un turneu mai amplu al artistului în State Unite ale Americii. Turneu, care se va desfășura în perioada 20 aprilie – 26 mai, include deasemenea concerte în mai mai toate marile metropole Americane.

Originar din Republica Moldova, Pavel Stratan a devenit cunoscut în România odată cu trupa Planeta Moldova având instantaneu un impact fantastic asupra publicului, datorită în primul rând vocabularului specific moldovenesc și neobișnuit pentru români dar și jocurilor de cuvinte inovative și inedite. Fiecare piesă spune o poveste plină de umor și de tâlc, o poveste reală din biografia cantautorului, lucru întrutotul inedit în peisajul muzical. Muzica lui se mai remarcă și prin crâmpeie de folk cu motive tradiționale dar și cu pop, hip-hop etc. Albumul său de debut Amintiri din copilărie s-a vândut “ca pâinea caldă” în prima zi de lansare la București cu peste 7.000 de discuri. La scurt timp, Pavel Stratan a reușit să dețină întâietatea în topul vânzărilor cu peste 50 mii de exemplare vândute. Acest prim album a fost urmat de încă trei cu acelați nume și după o pauză de 6 ani, iată că a revenit în 2017 cu noul album Totu-i despre viață.

Pentru spectacolul din Washington, DC, biletele costă $55 de persoană și includ o masă cu meniu tradițional românesc. Biletele pentru copii sub 12 ani costă $20 (gratis pentru bebeluși). Locurile sunt LIMITATE!

Biletele pot fi achiziționate on line la: http://StratanDC.eventbrite.com/. Cash bar. Parcare gratuită. Pentru informații suplimentare îi puteți contacta pe Bogdan la 202.531.8776 sau pe Cosmin Cornea la 540.429.5786. Pentru informații despre concertele din alte orașe americane puteti vizita pagina de facebook a artistului https://www.facebook.com/PavelStratan/

Sorin Cehan