Press "Enter" to skip to content

Soprana română Angela Gheorghiu și tenorul Marios Frangoulis, concert extraordinar la Atena

APDA, 20 septembrie 2017 – Sâmbătă, 23 septembrie 2017, începând cu ora 21.00, soprana    româncă de talie internațională Angela Gheorghiu va susține  împreună cu tenorul Marios Frangoulis, sub acompaniamentul   Orchestrei  de Stat din Atena  condusă de Eugene Khon,   un concert  extraordinar la teatrul antic  Herodes Atticus Odeon (Herodeion), amfiteatrul de sub Acropole, eveniment la care sunt invitați  toți românii iubitori de operă din Atena.

Talentată ca un diamant, căreia i  s-au înclinat cele mai mari teatre lirice ale lumii, soprana născută în România este astăzi o stea  a operei. Împreună cu tenorul elen Marios Fragoulis  împărtășesc dragostea lor pentru muzica clasică.

Așadar, la Odeon de Herodes Atticus, sâmbătă 23 septembrie 2017, Angela Gheorghiu și Marios Frangoulis ne vor  ghida spre o lume magică, alcătuită din  arii preferate și duete celebre, precum și piese de pe albumul „My world“, înregistrat de celebra soprană, oferind audienței o experiență muzicală deosebită.   Invitatul special  al momentului  este violonistul  Zoltan Maga care vine direct de la Budapesta.

Pentru informații și rezervări  vă puteți adresa casei de bilete de pe strada
Panepistimiou  39 (STOA PESMAGOGLOU), numărului  de telefon  210 7234567
sau ONLINE http://www.ticketservices.gr 

Biletele le mai puteți găsi în magazinele  „PUBLIC” și la  tickets.public.gr.

Menționăm că, pentru grupuri se acordă o reducere de 25% din prețul biletului prin email la ariettaproductions@gmail.com.

Daniela Popescu, Grecia