Press "Enter" to skip to content

Românii se înghesuie la vacanțe la cort în Grecia, se fac rezervări în masă pentru la vară

Bulgarii și românii își fac în masă rezervări pentru vacanță în campinguri din Grecia pentru luna iunie, relatează postul public de radio de la Sofia – BNR.

Proprietarii de campinguri din Halkidiki anunță că primesc în masă rezervări de la turiști bulgari și români pentru vacanță, în luna iunie.

Prin decizia guvernului, campingurile se deschid la data de 1 iunie. Potrivit noilor măsuri, corturile vor fi amplasate la o distanță de 6 metri, ceea ce va reduce posibilitatea de a primi mai mulți turiști în acest sezon.

Prețurile sunt mai mici față de aceeași perioadă a anului trecut.

Din data de 25 mai s-au deschis restaurantele și cafenelele din Grecia, dar pe insulă multe localuri au rămas închise. Este vorba în principal de cluburi mici ce au program până dimineața și nu au loc suficient pentru a se respecta distanțarea.

Proprietarii lor anunță că nu vor lucra pe toată perioada sezonului turistic, pentru că clienții lor sunt în principal străini, oameni tineri, care nu pot fi obligați să stea la distanță.

Pe insulele Mykonos, Santorini si Rodos există sute de asemenea localuri și fac parte din atracțiile turistice, potrivit Rador.

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *