Press "Enter" to skip to content

Românii din Egipt au sărbătorit Ziua Iei într-un cadru deosebit, la Piramidele din Giza

APDA, 04 iulie 2018 – Ambasada României in Egipt și membri ai comunității române au sărbătorit Ziua Iei într-un cadru deosebit, la Piramidele din Giza. Ambasada României mulțumește si pe aceasta cale membrilor comunității române din Egipt pentru că au fost alături de Ambasada la celebrarea acestui frumos eveniment.

În continuare, Ambasada României în Republica Arabă Egipt a organizat, la 26.06.2018, împreună cu Centrul Româno-Egiptean “Atelier de Ballet”, o seară culturală la Cairo Opera House – Opera Națională din Egipt.

Evenimentul a avut loc în contextul celebrării de către România a Centenarului Marii Uniri și a fost o sărbătoare a bucuriei și a spiritului uman și o prezentare a unei părți din patrimoniul cultural al României.

Dorim și pe această cale să mulțumim participanților la eveniment și tuturor persoanelor care au făcut posibilă această seară: familia Sidhom – Ramez, Florina și Chantal, copiilor de la școala de balet, precum și părinților acestora pentru dăruirea și stăruința de a ne încânta cu o seară deosebită, a transmis Ambasada pe site-ul oficial.