Press "Enter" to skip to content

„Românii au talent” organizează preselecţii în Spania

APDA, 6 septembrie 2017 – Echipa emisiunii ”Românii au talent”, difuzate de televiziunea Pro TV, organizează în premieră preselecţii în Spania pentru cel de-al optulea sezon al show-ului, acestea urmând să aibă loc pe 7 octombrie, în localitatea Alcala de Henares, aflată în apropiere de Madrid.

Înscrierile se fac pe site-ul romaniiautalent.protv.ro, noul sezon urmând să fie dedicat în totalitate românilor, oamenilor înzestraţi care reprezintă ţara cu mândrie şi îşi fac cunoscut talentul atât în România, cât şi peste hotare, informează Pro TV.

”În cinstea sezonului opt, trecem graniţele ţării ca să unim în talent românii de pretutindeni! Românii talentaţi din toată lumea sunt aşteptaţi să se înscrie la «Românii au talent», pentru a trăi spectacolul vieţii lor şi pentru a-şi transforma visul în realitate!”, au transmis reprezentanţii Pro TV.

Cornel Ilie, solistul trupei Vunk, este producător muzical al acestui sezon al emisiunii ”Românii au talent”. El gestionează partea care ţine de muzică din cadrul show-ului şi contribuie cu păreri avizate la selectarea participanţilor.

Câştigătoarea celui de-al şaptelea sezon,difuzat de Pro TV în perioada 17 februarie – 2 iunie,  şi a premiului de 120.000 de euro a fost Lorelai Moşneguţu, o adolescentă fără mâini, abandonată de părinţi şi adoptată la vârsta de două luni.

(Inforoes Spania)