Press "Enter" to skip to content

Românca selectată să ne reprezinte la Miss Europe World 2018

APDA, 21 februarie 2018 – În urma selecţiei naţionale, Maria Ioana Hanzu a fost desemnată să reprezinte România în la Miss Europe World 2018. Competiţia se va desfăşura anul acesta în Beirut, Liban, în perioada 23 februarie – 14 martie. La concurs vor participa 40 de candidate din tot atâtea ţări.

Născută la Sibiu, Maria Ioana Hanzu are 20 de ani, 1,70 metri înălţime, iar dimensiunile sale sunt 85-62-90 cm.

Maria Ioana Hanzu a fost una dintre cele 24 de finaliste Miss Universe Romania 2017, vorbeşte fluent limba engleza şi este pasionată de lectură, sport şi modelling. Maria este studentă la Facultatea de Jurnalism din Bucureşti şi îşi doreşte să urmeze o şcoală de televiziune. În paralel, Maria îşi doreşte să câştige cât mai multe competiţii de frumuseţe.

“Maria este una dintre cele mai frumoase şi ambiţioase ambasadoare ale frumuseţii delegate de către agenţia noastra în cei peste 18 ani de activitate. Chiar dacă este la prima ei experienţă de acest gen, are frumuseţea, charisma, inteligenţa şi calităţile necesare pentru a reprezenta România cu onoare în Liban, având deplină încredere în potenţialul ei! Maria este un adevărat model demn de urmat de către toate româncele frumoase care îşi doresc să se remarce în acest domeniu şi să promoveze valorile României peste hotare”, spune Ernest Hadrian Böhm, reprezentantul agenţiei ExclusivEvent şi preşedintele Miss Europe World Romania.

Evoluţia din competiţie a Mariei Hanzu poate fi urmărită pe pagina oficială de Facebook “Miss Europe World Romania”, unde poate fi votată România. Like-urile de pe paginile de Facebook oficiale sunt luate în calcul la punctajul final al competiţiei din Liban.

Selecţia naţională Miss Europe World 2018 a avut loc zilele trecute, în Bucureşti.