Press "Enter" to skip to content

Președintele PNL Spania s-a întâlnit cu vice-secretarul PP. „Românii din Spania au nevoie de sprijin real”

APDA, 7 septembrie 2017 – Sediul Partidului Popular  din Madrid a fost miercuri, 6 septembrie, gazda reuniunii dintre președintele PNL Spania, Mihai Săbaila Petre și vice-secretarul PP, Javier Maroto.

Mihai Săbaila Petre a adus în dezbatere problemele cu care se confruntă comunitatea de români din Spania și s-a arătat dispus ca, alături de echipa sa, să participe la soluționarea acestora.

Președintele PNL Spania a mai subliniat și necesitatea ca, la viitoarele alegeri, PP-ul să includă pe listele regionale mai mulți români pe locuri eligibile.

La rândul său, Javier Maroto a promis o mai mare implicare a partidului spaniol în viitoarele acțiuni ale comunității de români din Spania, dar și un sprijin real în vederea soluționării problemelor cu care aceasta se confruntă.

„Vizita de astăzi a deschis nu doar o punte de dialog între cele două formațiuni politice, ci a pus temeliile unei colaborări prin care românii din Spania să primească un sprijin real pentru doleanțele lor. Pentru o mai bună consolidare a relațiilor între români și spanioli vom efectua vizite și la P.P. Andalucia, P.P. Catalonia, P.P. Valencia”, a declarat președintele PNL Spania, Mihai Săbaila Petre, pentru Inforoes.

(Inforoes Spania)