Press "Enter" to skip to content

Premieră: Firma unui român din Danemarca, sponsor oficial al unei echipe din Prima Liga Daneza de Fotbal

APDA, 21 mai 2018 – Firma unui român din Danemarca a devenit sponsor oficial al unei echipe de fotbal din Superliga daneză. Claudio Klitsgaard Blaga, proprietarul firmei de reparații auto C&C Garage din Horsens, zona Jutland, a a anunțat pe pagina sa: «Suntem mândri să vă anunțăm că am devenit prima companie din Danemarca (cu proprietar român) care devine partener oficial (Sponsor oficial) al unei echipe din Prima Ligă Daneză de Fotbal (Superliga) #AC Horsens. În același timp mai sponsorizăm echipa de baschet din Prima Ligă Daneză #HIC Horsens și echipa de handbal feminin din prima ligă daneză. Pe aceasta cale vrem să mulțumim clienților noștri, fără de care nu puteam fi aici și totodată echipei C&C Garage. (…) Vă mulțumim pentru încrederea acordată! Haideți să le arătăm că se poate!

Cu respect pentru ai noștri Români #Hai #România»

Claudiu Blaga (dreapta) alături de un manager al echipei AC Horsens

Potrivit site-ului echipei AC Horsens, în octombrie 2016, Claudio Klitsgaard Blaga ha fondat  C&C Garage, pe când avea doar o cutie cu scule din România.

De atunci, firma a crescut și acum are patru angajați în atelierul din strada Priorsløkkevej 93, la Horsens.

Claudio Klitsgaard Blaga a declarat, în legătură cu sponsorizarea: «Expunerea este factorul cel mai important pentru mine, pentru că sunt mulți spectatori la TV și pe stadion. Vom deveni parte a unei rețele comerciale și vom crea noi relații. Sper să beneficiem pe termen lung», a afirmat Claudio Klitsgaard Blaga.

Românul va participa la evenimentele VIP organizate de AC Horsens, când timpul îi va permite. “Iubesc fotbalul și AC Horsens e o echipă foarte bună și cunoscută. Sunt fericit să intru în club”, a mai spus  Claudio Klitsgaard Blaga.

Sorin Cehan

http://diasporaazi.ro/primul-roman-in-politica-daneza-narcis-george-matache-candidat-in-jutlandul-de-nord-viitorul-este-realizarea-unei-federatii-europene/