Press "Enter" to skip to content

Pe posturile de radio din Spania, un român și un dominican au facut furori cu piesa “Activao”

APDA, 9 noiembrie 2017 – Un român face furori în Spania. Lucian Mihai s-a lansat pe piața muzicală împreună cu un dominican. Surprins de succesul pe care l-au avut, cei doi și-au propus să cucerească și românii de la noi.

Trupa C-CLUB din Madrid este compusă dintr-un român, Luky Style, și un dominican, J’D Jordy. Cei doi s-au cunoscut în urmă cu câțiva ani, când Luky Style a participat la o competiție de street-dance, la Fuenlabrada Madrid. Acolo romanul i-a cunoscut pe J’d Jordy și pe Alemane, ei fiind și dansatori de elită.

Luky Style, pe numele sau Lucian Mihai, are 30 de ani și este un mare fan al lui Michael Jackson. J’D Jordy (Yoelinson Camacho) are 28 de ani și s-a născut în Republica Dominicană. Ulterior, acesta, împreună cu mama și fratele lui, au hotărât să-și încerce norocul în viață la Madrid.

Romanul și dominicanul, soliștii trupei C-CLUB, au concertat în Madrid, dar și în Toledo, Valencia și Malaga. Pe posturile radio din Spania, băieții au făcut furori cu piesă “Activao”, iar acum și-au propus să se lanseze sin în România.

Single-ul “Activao”, compus de cei doi membri ai trupei, este filmat pe străzile din Madrid:

sursa: wowbiz.ro