Press "Enter" to skip to content

Oroare în SUA, o mamă de 25 de ani și-a ucis cei cinci copii, apoi a dat foc la casă și s-a sinucis

S-a crezut că mama și cei cinci copii au pierit în incendiul care a distrus casa, dar apoi Poliția a găsit o pușcă și biletul adresat soțului: „Îmi pare rău pentru crima mea”

Mesajul scris de Oreanna Myers, 25 de ani, înainte de a-și ucide cei cinci copi și a se sinucide, după ce a dat foc la casa din Virginia, nu lasă loc de dubii. „Îmi pare rău pentru crima mea ticăloasă. Nu am fost suficient de puternică pentru a lupta împotriva acestor demoni”.

Un gest cauzat de depresie, a explicat șeriful Bruce Sloan la o conferință de presă, la finalul unei investigații care a clarificat dinamica și motivul acestei tragedii care a zguduit America.

Copiii aveau unu, doi și trei ani – copiii biologici – în timp ce doi fii vitregi aveau șase și șapte.

Inițial părea un incendiu accidental, după ce un vecin a chemat poliția pe 8 decembrie pentru flăcările care învăluiau casa. În schimb, poliția a descoperit că lângă femeie se afla arma a ceea ce pare în mod clar a fi o crimă-sinucidere: o pușcă neautomată, pe care apoi a trebuit să o reîncarce înainte de fiecare foc.

Femeia era nemulțumită de absența soțului ei, Brian Bumgarner, care dormea ​​temporar la tatăl său din motive de muncă. «Dacă alegi banii în loc de depresia mea – îi scrisese ea – demonstrezi că nu valorez nimic. Nimănui nu-i pasă de mine? Banii vin și pleacă, odată ce plec nu mai există nicio modalitate de a mă înlocui. Cer și plâng după ajutor, dar nu-l primesc niciodată ».

În dimineața zilei de 8 decembrie a mers să ia doi dintre copii de la stația autobuzului școlar, cu o linie roșie peste față. Când a fost întrebată dacă sângerează, ea a răspuns că și-a desenat-o ea însăși. O oră mai târziu, tragedia avusese loc deja în casă, unde și-a ucis cei trei copii biologici de 1, 2 și 3 ani și cei doi fii vitregi de 6 și 7 ani, înainte de a-și lua propria viață.

Soțul ei a găsit puterea de a-și aminti public viurile copiilor lor și de a face un apel pentru ca membrii familiei oricui suferă de depresie sau care exprimă gânduri suicidare să caute imediat ajutor.

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *