Press "Enter" to skip to content

Necunoscut în România, vedetă peste Ocean: «Am avut şansa să merg la o școală foarte bună, la doi paşi de Casa Albă»

APDA, 20 iulie 2018 – Născut în România, emigrat la vârsta de 8 ani, a ajuns un actor cunoscut în Statele Unite. Cezar Constantin Huzum a devenit cunoscut și admirat acum în toată lumea, după ce a apărut în videoclipul melodiei ”No Me Acuerdo” (Thalia& Natti Natasha), care a trecut de 150 milioane vizualizări.

În scurt timp, Cezar, 28 de ani, a devenit unul dintre cei mai faimoși bărbați în întreaga lume. În clip joacă rolul iubitului faimosei soliste mexicane Thalia, laureată a prestigioaselor premii muzicale ‘Latin Grammy’ și’ Latin Billboard’.

Cezar Constantine Huzum s-a născut la Bârlad în 89, iar de la 8 ani se află în Statele Unite. A studiat actoria la Media Performance Institute din Boston, apoi ‘Film and Commercial Acting’ (Shetler Studios) și celebra Academie ‘Stella Adleer Studio’ of Acting din New York.

Cezar a jucat în mai multe pelicule -‘Mosden’, ‘Loss of Soul’ (2014, ‘Crazed (2014), ‘Burnt popcorn’, ‘Spit’ (2016) dar și în faimoasa producție cinematografică ‘King Lear’ lansată anul trecut. De asemenea, a jucat pe Broadway în ‘Light and Shadow’ și a apărut și în câteva seriale de televiziue produse de canalul Discovery.

Tânărul a povestit pentru „România Vip Press” că nu a uitat de România: «Am avut şansa să merg la o scoală foarte bună în Fairfax, Virginia – la doi paşi de Casă Albă, am jucat tenis competitiv până la nivel naţional ca junior, mi-am făcut foarte mulţi prieteni, am învăţat regulile americane. Îmi amintesc de excursiile făcute cu familia bucurându-ne de natura frumoasă din zona Virginiei de la Munţii Apalaşi la Oceanul Atlantic şi Washington. Tot atunci am început să învăţ despre cinema şi artă şi să realizez oportunitatea de a fi un european în Statele Unite. Mă simţeam ca şi cum trăiesc în diferite lumi în acelaşi timp, lucru care mi-a alimentat ulterior spiritul creativ şi dorinţa de succes.

După ce am crescut şi învăţat mai mult despre locul meu de origine, îmi dau seama de puterea culturală şi spirituală care a crescut şi continuă să se ridice în România acestor zile. Părerea mea e că spiritul cultural a fost pentru o perioadă suprimat, dar acum creşte din nou şi încurajez pe toţi tinerii artişti, inovatori şi care au influentă ca formatori de opinie să îşi folosească energia şi vocea pentru a transforma şi îmbunătăţi sufletul colectiv al acestui popor milenar. Noi purtăm istoria țării şi a celor care au supravieţuit înaintea noastră, în sângele care ne trece prin vene şi este responsabilitatea noastră să alimentăm continuu focul care arde în interiorul nostru. Dacă unul reuşeşte, toţi pot reuşi!”.