Press "Enter" to skip to content

Los Angeles, participare românească la o prestigioasă competiție internationala de inginerie seismică

APDA, 15 iunie 2018 – Consulatul General al României la Los Angeles vă informează că echipa “UTCB SDC” care va reprezenta Universitatea Tehnică de Construcții din București la Concursul internațional de inginerie seismică, organizat de către “Earthquake Engineering Research Institute”, în Los Angeles, vă invită să vizitați standul echipei din cadrul competiției. Acesteia i se alătura şi echipa “UTCN SDC”, care va reprezenta Universitatea Tehnică de Construcții din Cluj-Napoca.

Prezența dumneavoastră ar fi o ocazie să susținem spiritul românesc care, încă o dată, a reușit să depășească granițele și să se afirme pe plan internațional.

Evenimentul se va desfășura în perioada 25-29 iunie 2018, la hotelul “Westin Bonaventure Hotel & Suites” din Los Angeles și vor participa 41 de echipe din toată lumea, între care se numără instituții de învățământ de prestigiu, cum ar fi: Universitatea Stanford, Universitatea din Toronto, Universitatea din California Los Angeles (UCLA), Universitatea Berkely.