Press "Enter" to skip to content

Los Angeles, Festivalul BE ROMANIAN FOR A DAY – Ediția a III-a – sărbătoarea tradițiilor populare românești în Anul Centenar al Marii Uniri

APDA, 25 mai 2018 – Consulatul General al României la Los Angeles adresează tuturor membrilor comunității româno-americane din Statele Unite ale Americii și prietenilor României invitația de a participa la Festivalul „BE ROMANIAN FOR A DAY”.

Festivalul își dorește să aducă în atenția tuturor frumusețea tradițiilor portului, jocului și cântecului popular românești, să ilustreze contribuția importantă a comunității româno-americane la consolidarea multiculturalismului constructiv caracteristic societății americane și să păstreze vii limba, valorile și tradițiile românești strămoșești în sănul comunităților de români din statele California și Nevada.

Evenimentul va avea loc în zilele de sâmbătă și duminică, 26-27 mai 2018, la adresa 25851 Hawthorne Blvd. Rolling Hills Estates, CA.

Festivalul BE ROMANIAN FOR A DAY este organizat de organizația Romanian Traditions in California, cu sprijinul Ministerului pentru Românii de Pretutindeni și al Consulatului General al României la Los Angeles.

Ionică Armanca