Press "Enter" to skip to content

La 18 ani a murit într-un groaznic accident în Spania. Rudele se ceartă din cauza locului unde ar trebui înmormântat

APDA, 8 septembrie 2017 -Un adolescent român în vârstă de 18 ani și-a pierdut viața într-un accident groaznic care a avut loc pe o șosea din Spania. Tragedia s-a petrecut la sfârșitul săptămânii trecute. Familia acestuia se ceartă acum din cauza locului în care va fi înmormântat Marian.

Tragicul accident s-a produs în apropierea orașului Fraga, din Spania, iar Marian se afla într-un autoturism BMW, condus de un tânăr spaniol în vârstă de 23 de ani care a pierdut controlul volanului din cauza vitezei excesive.

În mașină se mai afla o tânără de 18 ani, tot de origine spaniolă. BMW-ul a ieșit de pe șosea într-o parcare plină de TIR-uri și s-a izbit violent de un cap-tractor. În urma impactului, cei doi spanioli au fost râniți ușor, însă Marian a murit din cauza rănilor severe.

Având în vedere că părinții lui Marian sunt despărțiți, familia acestuia se ceartă acum pe locul în care va fi înmormântat acesta.

Tatăl băiatului, prietenii și rudele din România vor ca trupul acestuia să fie înmormântat acasă, în localitatea Salcia din județul Mehedinți, însă mama lui Marian vrea să îl înmormânteze în Spania.

Rudele și prietenii o acuză pe femeie că vrea să îl înmormânteze în străinătate pentru a pune mâna pe banii de pe asigurarea de viață a tânărului.

Sursa: Observator

(Inforoes Spania)