Press "Enter" to skip to content

Încă un artist emigrează: Mihai Mărgineanu (Las Fierbinți) s-a mutat cu familia în Spania

APDA, 10 mai 2018 – Cântăreţul şi actorul Mihai Mărgineanu (48 de ani), cunoscut pentru rolul său din serialul „Las Fierbinți” de la ProTV (simpaticul bețiv Ardiles) s-a mutat în Spania. Și-a schimbat domiciliul într-o localitate din sudul Spaniei, unde a cumpărat anul trecut o casă, cu credit bancar.

Solistul şi-a instalat în noua locuinţă soţia şi cei doi copii, care revin în România doar pentru vacanţe.  Mărgineanu a fost convins să aleagă Spania după ce în ultimii ani şi-a petrecut vacanţele acolo.

Știrea a fost lansată de Libertatea, dar artistul a ținut să precizeze că nu s-a mutat definitiv. „Am o casă frumoasă în Bucureşti, în care locuiesc alături de familia mea, şi mai am o casă frumoasă într-un oras din Spania, în care intenţionez să petrec cât mai mult timp – când îl am! – tot alături de famila mea şi de oamenii dragi“, a precizat artistul, pentru Adevărul.

Mărgineanu nu este singurul artist român care alege să se mute în afara graniţelor ţării. Bobby Stoica, cel care a compus majoritatea pieselor de succes ale trupei Voltaj, are o casă pe o plajă din Thailanda, Ionuţ Dolănescu petrece jumătate din an la proprietatea sa din Orlando (Florida), Gheorghe Gheorghiu stă în Las Vegas, iar rapperul Vlad Irimia (41 de ani), zis Tataee care a fondat trupa B.U.G. Mafia, s-a mutat definitiv în Barcelona.

Sorin Cehan