Press "Enter" to skip to content

ICR Viena și Asociația ”Mihai Eminescu”, organizatori ai lansării cărții cercetătorului dr. Răzvan Roșu – ”Multiculturalitate și enclavizare culturală în Transilvania”

APDA, 20 aprilie 2018 – La sediul Institutului Cultural Român de la Viena a avut loc ieri, 19.04.2018, prezentarea cărții cercetătorului dr. Răzvan Roșu – ”Multiculturalitate și enclavizare culturală în Transilvania”, tipărită la Cluj de editura Mega, eveniment organizat de Asociația ”Mihai Eminescu” – Viena, în colaborare cu ICR Viena.

La lansare a participat o numeroasă asistență, care a ascultat cu interes dialogul purtat de autor cu prof. dr. Thede Kahl, renumit om de știință, cadru didactic al Institutului de Slavistică al Universității din Jena, conducător al Seminarului ”Literatura populară română” la Institutul de romanistică al Universității din Viena.

În încheierea acestei manifestări, a avut loc un recital de muzică din zona Oașului, susținut de rapsozii Petre și Ionuț Zele, precum și de însuși autorul lucrării, urmat apoi de o degustare de bucate și băuturi tradiționale românești.

Ionică Armanca