Press "Enter" to skip to content

ICR Viena, partenerul celei de-a 10-a ediții a târgului internațional de carte BUCH WIEN, prezenți autori români

APDA, 3 noiembrie 2017 – Autori români la BUCH WIEN 2017.

Institutul Cultural Român de la Viena este partenerul celei de-a 10-a ediții a târgului internațional de carte BUCH WIEN, care se desfășoară în perioada 8-12 noiembrie la Viena. Începând cu evenimentul de deschidere, ”Noaptea Lungă a Cărților”, pe toată durata târgului, la standul ICR Viena (B03) vor fi expuse opere literare ale autorilor români în traducere în limba germană, cărți și albume apărute la Editura Institutului Cultural Român și traduceri publicate prin programele Centrului Național al Cărții.

Totodată, ICR Viena participă la proiectul Donau Lounge — Literatură și cultură din țările dunărene din cadrul târgului de carte (stand A06), în colaborare cu EUNIC Austria.

Invitații Institutului Cultural Român de la Viena la BUCH WIEN 2017 sunt: Lucian Boia, Daniel Bănulescu, Nick Thorpe, Georg Aescht, Ernest Wichner și Ulf Stolterfoht.

Programul este organizat de Institutul Cultural Român de la Viena și Centrul Național al Cărții în parteneriat cu Danube Cultural Cluster și editurile Schiller, Hanser, Zsolnay și Pop.

Volumele expuse de Institutul Cultural Român de la Viena la BUCH WIEN 2017 pot fi găsite și la Biblioteca ICR Viena (Argentinierstrasse 39, 1040).

Mai multe detalii despre programul târgului de carte găsiți pe www.buchwien.at.

Institutul Cultural Român de la Viena