Press "Enter" to skip to content

Haos pe o autostradă din Italia: șofer român de TIR, a întrat cu camionul pe contrasens

Un șofer român de TIR a provocat debandadă pe o autostradă din Italia, unde a mers 2 kilometri pe contrasens. Bărbatul, care era băut, a avariat apoi parapetul încercând să intre pe sensul regulamentar, ca să ajungă în Franța.

Incidentul a fost raportat pe Autostrada A10 din Italia. Șoferul român de TIR a intrat pe contrasens și a mers 2 kilometri, între Sanremo și Arma di Taggia. Din fericire, nu s-au înregistrat accidente. Potrivit ziarului local sanremonews.it, când și-a dat seama de situație, românul a avariat parapetul, pentru a intra pe celălalt sens, cu gând să ajungă în Franța.

Alarmați, șoferii din trafic au sunat la poliție, iar șoferul de TIR a fost oprit în apropiere de frontiera franceză. Românul a fost supus alcooltestului, iar rezultatul a fost 2 mg/l alcool pur în aerul expirat, mai scrie presa italiană.

Bărbatul e cercetat acum de poliția italiană și riscă să-și piardă permisul și să facă față și altor acuzații, pentru că a pus în pericol viețile șoferilor de pe Autostrada A10.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook – DIASPORA ONLINE

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *