Press "Enter" to skip to content

Gabriela Mihaela Folfă – Coordonatorul secției consulare din Viena, la sfârșit de mandat

APDA, 6 septembrie 2017 – ”După cum spuneam și mai devreme, rolul nostru este acela al unui liant, rol de mediere, un rol de echilibru. Oamenii vin la noi, suntem prima interfață a publicului, o secție consulară a unei ambasade. Așa și este, fără îndoială. Nouă ni se adresează toate categoriile de cetățeni. Din toată Austria, și nu numai. Și cei care sunt în tranzit. Rolul nostru este să mediem, să fim echilibru și să încurajăm inițiativele, să fim și noi aproape de dumneavoastră, și să transmitem cum putem la rândul nostru”, declara doamna Gabriela Mihaela FOLFĂ.

Ministru-consilier, coordonator secţie consulară a Ambasadei Române din Viena.
După o activitate de mai bine de 7 ani în sprijinul comunității românești care trăiește în Austria, doamna Gabriela Folfă, ”șefa de la Consulat”, cum o știe toată lumea, a ajuns la final de mandat. În limita competențelor sale, a ajutat o foarte mare parte a comunității, chiar dacă au mai existat și voci care să conteste atribuțiile sale.

”Cu siguranţă cu mulţi dintre dumneavoastră mă voi mai întâlni şi în viitor şi vă transmit toate gândurile bune, vă doresc sănătate, succese în activitatea dumneavoastră şi să ne fiţi aproape aşa cum aţi fost mereu!”, este mesajul doamnei Folfă pentru românii din Austria, transmis reprezentanților mass-media și mediului asociativ.

Îi dorim și noi, la rândul nostru, mult succes în activitatea pe care o va desfășura în continuare, cu speranța ca și succesorul ei să fie cel puțin la fel de receptiv la nevoile populației și un corespondent util între cetățean și MAE.

(Jurnalul Romanesc Austria)