Press "Enter" to skip to content

Frumusețea româncelor, din nou recunoscută peste hotare: Elisabeta Eliza Ancău este noua Miss Global Charity Queen 2017 – VIDEO

APDA, 25 septembrie 2017 – Toți bărbații vor întoarce capul după ea. Elisabeta Eliza Ancău este noua Miss Global Charity Queen 2017!

Frumusețea româncelor este din nou recunoscută peste hotare. De această data este vorba de Eliza Ancău o clujeancă care a câștigat la sfârșitul săptămânii concursul internațional Miss Global Charity Queen 2017, organizat în regiunea Penghu din Taiwan.

Românca, în vârstă de 26 de ani s-a clasat pe prima poziție în fața reprezentantelor din peste 40 de țări, printre care s-a numărat și reprezentanta țării gazdă, Nian Yu-ling, în finala organizată la prestigiosul hotel Four Points Sheraton din orașul Magong, Penghu.

Cu această ocazie, Eliza Ancău a primit ca premiul din partea organizatorilor, timp de un, titlul de ambasador oficial al Congresului Mondial al celor mai Frumoase Golfuri din Lume, eveniment susținut de către UNESCO și care va fi organizat în Penghu în luna octombrie 2018.

Pentru autoritățile din regiunea Penghu, organizarea în premieră a concursul de frumusețe Miss Global Charity Queen, a fost și o mare oportunitate de a face cunoscut publicului internațional patrimoniul cultural și natural al regiunii Penghu. De altfel pe întreg parcursul anului 2018, aici sunt așteptate a fi organizate mai multe evenimente culturale care țin în special de promovarea turismului local dar și de conservare a vieții marine.

În ceea ce o privește pe Eliza Ancău, pe lângă titlul de Miss Global Charity Queen, ea a mai primit din partea juriului și premiul special pentru cel mai fotogenic fotomodel. De altfel, Ancău, nu se află la primul premiul câștigat din cariera sa de fotomodel. Ea s-a clasat în 2016 pe locul doi în cadrul Miss Global Beauty Queen (organizat la Seul, Coreea de Sud), iar cu un an înainte, în 2015, a obținut titlul de Miss Supranațional România.

Marius Dobrescu