Press "Enter" to skip to content

Franța, bătăi și insulte rasiste la adresa producătorului muzical Michel Zecler de către poliție. „N… murdar” … Agenți suspendați. VIDEO

Producătorul muzical a fost atacat și insultat cu fraze de genul „n… murdar”, în studioul său de înregistrări. O înregistrare video de la camerele de supraveghere i-a dat în vileag pe agenți. Macron cere demiterea agenților

Există o indignare și o îngrijorare crescândă cu privire la deriva violentă a poliției franceze: Există suspiciunea că problema e sistemică, nu e vorba de excepții.

Președintele Macron spune că este „mai mult decât șocat” și solicită demiterea celor trei polițiști care au bătut și insultat mult timp un producător de muzică în studioul său de înregistrări (și care au fost suspendați din serviciu.).

„Ne-a atacat și a încercat să ne fure arma”, se arată în raportul polițiștilor. Nu știau că sunt filmați, iar în videoclip se poate vedea altceva: bărbatul, Michel Zecler, care este inert, este bătut și insultat cu fraze de genul „n… murdar”. În apărarea lui Michel sunt acum și vedete precum fotbaliștii Mbappé și Griezmann.

Proba video este fundamentală, deoarece în noua lege care nu este încă în vigoare, articolul 24 interzice diseminarea imaginilor poliției în acțiune. Acum, acel articol va fi probabil abolit, iar problema frecvenței acestor episoade rămâne: în urmă cu doar câteva nopți mai mulți migranți au fost evacuați violent din Place de La République, chiar și ministrul de Interne a vorbit despre „acte inacceptabile”.

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *