Press "Enter" to skip to content

Franța, adolescentă pedepsită crunt de familie pentru că iubea un tânăr de altă religie. ”Suntem musulmani, nu te vei căsători cu un creștin”

O adolescentă de 17 ani , din Franţa, a fost pedepsită crunt de rudele sale, deoarece a avut o relație cu un băiat de origine sârbă, scrie presa franceză. Părinţii tinerei, unchiul și mătușa au fost reţinuţi de poliţie. Cele patru persoane, cărora li s-a interzis contactul cu tânăra, vor fi judecate pentru violență împotriva unei minore, a declarat pentru AFP procurorul adjunct Margaret Parietti. 

Adolescenta, care a sosit în Franţa din Bosnia, acum doi ani, s-a îndrăgostit de un tânăr sârb, cu care locuia în aceeași clădire, în localitatea Besançon. “Cele două familii s-au cunoscut și prietenia lor nu a fost o problemă. Însă când tinerii au început să vorbească despre căsătorie, părinții adolescentei i-au spus: ”Suntem musulmani, nu te vei  căsători cu un creștin”, a spus Parietti. 

De atunci adolescenta nu a mai putut lua legătura cu tânărul. Ulterior, cei doi iubiţi au decis să fugă. Peste patru zile s-au întors la părinţii fetei, fiind însoțiți de părinții băiatului. Mama tinerei a fost cea care a lovit-o prima. Apo, fata a fost dusă în altă cameră, unde a fost maltratată. Unchiul ei, fratele tatălui, a bărbierit-o şi bătut-o, a explicat magistratul, care a remarcat că înainte din asta fata avea „60 de centimetri de păr”. 

Părinții adolescentei sunt urmăriți penal pentru că au agresat tânăra chiar şi înainte de mutarea lor în Franța.

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *