Press "Enter" to skip to content

Flori Alexandra Cuțitaru, la un pas de a câștiga concursul Vocea Spaniei Junior(LA Voz Kids)

APDA, 16 mai 2018 – Flori Alexandra Cuțitaru, o tânără de numai 14 ani de origine română din Spania a fost la un pas de a câștiga concursul Vocea Spaniei Junior(LA Voz Kids) în finala desfășurată luni seară.

În finala de la Vocea Spaniei Junior, Flori, a ținut cu sufletul la gură o toată comunitate, a interpretat două melodii:„Without You” a cântăreței Mariah Carey şi „Vuelvo a verte” a solistei spaniole Malú. 

Sute de mii de români au stat lipiți de televizor luni noaptea pentru a vedea finala de la Vocea Spaniei Junior (La Voz Kids), acolo unde Flori Alexandra Cuţitaru, românca de 14 ani îi reprezenta la cunoscutul concurs de talente din Peninsula Iberică.

Flori a fost la doar un pas de a câştiga cea de-a IV-a ediţie a celebrului concurs de talente La Voz Kids (Vocea Spaniei Junior).

Deși românca a avut o prestație de excepție, publicul spaniol a  preferat-o pe Melani, o fetiţă spaniolă de 10 ani care a interpretat Nessun dorma, o arie din actul final al operei Turandot, de Giacomo Puccini.

Andi Rădiu