Press "Enter" to skip to content

Festivalul Românesc din Sacramento – “Sarbatorim Centenarul Unirii 1918-2018” – Ediţia a XVII-a

APDA, 27 septembrie 2018 – Dragi români,

Vă transmitem pe această cale invitaţia de a participa la Festivalul Românesc, care va avea loc în Royer Park din Roseville, CA.

Data: Sambata, Septembrie 29, 2018

Ora: 12:00pm – 7:00pm

Adresa: 190 Park Drive, Roseville, CA 95678

Facebook Event: facebook.com/events/215707582582515/

Live TV: OutsideOnly.TV

În acest an de mare sarbatoare pentru România, Festivalul Românesc din Sacramento are tema “Sarbatorim Centenarul Unirii 1918-2018″. Oaspeţi de onoare  ai evenimentului vor fi Lilla Boglarka Debelka – secretar de stat în cadrul Ministerului pentru Romanii de Pretutindeni, Cosmin Dumitrescu – consulul general de la Los Angeles,şi Scott Alvord – membru al Consiliului oraşului Roseville.

Sunteţi invitaţi pentru a sarbatori impreuna cu artişti din Romania şi locali: Ansamblul Artistic Profesionist Crişana din Oradea, care va prezenta dansuri şi obiceiuri populare din diferite zone ale Romaniei, artişti de muzică populară – Leontin CiucurGhiţă Berinde de la Ansamblul Stelele Banatului, artist şi realizator de emisiuni la Inedit TVMircea Pelea (nepotul marelui actor Amza Pelea), Viorica OnutAugustin Lazar. Muzica uşoară cu marele Gheorghe GheorghiuAbigail BudakEsther Bercea şi Mihaela MititeluLuca Mitchell va oferi un moment de muzică clasică. Publicul se va bucura de muzică instrumentală cu Ionut ZamfirCornel Buduroi, sound si entertaiment cu DJ Colo. Prezinta Boris Budac şi Alina Jar – realizator Abigaila Budac. Preparatele tradiţionale ale bucatariei romanesti vor fi gatite cu măiestrie de gospodinele de la Biserica Ortodoxa Învierea Domnului.

Consulatul General al României la Los Angeles şi organizatorii, Romanian Community Center of Sacramento, vă încurajează să purtaţi costume nationale, sau cel puţin ia românească.

Evenimentul va fi transmis LIVE pe OutsideOnly.TV care poate fi urmarit online oriunde din lume.

Pentru a putea viziona o scurta prezentare a festivalului accesaţi următorul link:

Romanian Festival Preview Video

 

Organizatorul evenimentului este: 

Romanian Community Center of Sacramento
www.RomanianCenterSacramento.org