Press "Enter" to skip to content

Festivalul Internaţional de poezie şi epigramă „Romeo și Julieta la Mizil” şi-a deschis porţile pentru cea de-a XI-a ediţie

APDA, 6 octombrie 2017 – Tineri români din toată lumea se pot înscrie la cea de-a XI-a ediţie a Festivalul Internaţional de poezie şi epigramă „Romeo și Julieta la Mizil” până pe data de 10 decembrie 2017. Poeziile şi epigramele înscrise în concurs nu trebuie să fi fost publicate sau postate până la anunţarea clasamentului.

Înscrierea se face pe www.romeojulietalamizil.ro.  Premierea va avea loc în 27 ianuarie 2018, la Mizil, Prahova, iar antologia cu textele selectate de juriu va fi editată după decernarea premiilor.

Festivalul Internaţional „Romeo și Julieta la Mizil”  este organizat de Fundaţia Culturală “Romeo și Julieta la Mizil”, Liceul Teoretic „Grigore Tocilescu” Mizil, Ministerul Educaţiei Naţionale şi Inspectoratul Judeţean Prahova.

Institutul  “Eudoxiu Hurmuzachi” pentru românii de pretundeni, instituţie aflată în subordonarea Ministerului pentru Românii de Pretutindeni este partener în organizarea acestui eveniment.

5 octombrie 2017

Departamentul de Comunicare

Institutul “Eudoxiu Hurmuzachi“ pentru Românii de Pretutindeni

Ministerul pentru Românii de Pretutindeni