Press "Enter" to skip to content

Eveniment deosebit la Viena: în parcul Stadtpark va fi plantat un puiet din teiul lui Eminescu

APDA, 9 octombrie 2017 – Asociația ”Mihai Eminescu” din Viena, împreună cu Primăria Municipiului Iași are deosebita plăcere de a vă invita la Zilele Teiului Eminescian la Viena.

Programul evenimentului cuprinde, în data de 20 octombrie 2017, lansarea cărții ”Eminescu – itinerar vienez”, carte semnată de eminescofilul Dan Dulciu.

În Café-Restaurant Vienne de pe strada Fleischmarkt nr 20, 1010, Mălina Ciobanu și Ruben Doran vă vor încânta cu un scurt moment muzical, iar pentru iubitorii de pictură, Mihai Cotovan a pregătit expoziția ”Pe urmele lui Eminescu”.

A doua zi a evenimentului începe la orele 11 în parcul vienez Stadtpark, moment în care va fi plantat un puiet din teiul lui Eminescu din Iași și dezvelirea plăcii comemorative, urmând ca, la orele 18, Ansamblul Profesionist ”Ciprian Porumbescu” din Suceava să susțină un spectacol folcloric în Haus der Begegnung Mariahilf, intrarea făcându-se pe strada Königsegg. 10, 1060 Wien.

Intrarea este liberă și se face în funcție de capacitatea sălii.

Spectacolul este organizat cu sprijinul Ambasadei României în Viena, a Ambasadei Republicii Moldova în Viena, Institutului Cultural Român și al Consiliului Local Suceava. Parteneri media: UJRP și agenția de presă Diaspora Azi.