Press "Enter" to skip to content

După peste 100 de zile de măsuri dure, Australia a învins COVID-19. Niciun caz înregistrat în ultimele 24 de ore

După peste 100 de zile de măsuri stricte Australia a învins COVID-19. ZERO noi cazuri în ultimele 24 de ore. Australia nu a înregistrat noi infecţii cu coronavirus duminică pentru prima dată în aproape cinci luni.

Cu zero cazuri noi de COVID-19 înregistrate în restul ţării, Australia a văzut prima sa zi fără cazuri din 9 iunie, a declarat ministrul Sănătăţii, Greg Hunt.

”Mulţumim tuturor lucrătorilor noştri uimitori din domeniul sănătăţii şi sănătăţii publice şi, mai presus de orice, poporului australian”, a spus Hunt pe contul său de Twitter.

Statul Victoria a ridicat săptămâna trecută majoritatea restricţiilor sale care au ţinut 111 zile – unele dintre cele mai dure şi mai lungi din lume. Cu toate că măsurile au fost dure, un sondaj Ipsos comandat de ziarul The Age şi Nine News a aratat că populaţia consideră că statul a gestionarea bine pandemiei.

Australia a raportat puţin peste 27.500 de cazuri de când a început pandemia, datorită închiderii rapide a frontierelor sale internaţionale şi a impunerii restricţiilor de distanţare socialădublate de testării pe scară largă.

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *