Press "Enter" to skip to content

Doru Coliu: ”Insultă la adresa simbolului național înlocuit preț de 8 ore cu o bucată de cârpă murdară”

APDA, 17 ianuarie 2018 – Nu poți trece ca trenul prin gară atunci când afli că o bucățică din teritoriul tău este vandalizată! Nu se întâmplă în  Haiti, Malisau Papua, se întâmplă în sec 21, într-o țară membră a UE, Ungaria, într-un oraș leagăn al civilizației europene, Budapesta!

Se întâmplă la Ambasada României în Ungaria! Rușinos, dar deloc surprinzãtor, dacă te gândești că la conducerea MAE se află un dinozaur al politicii românești, Teodor Meleșcanu! Nici cea mai corectă analiza politică nu poate acredita consumarea acestui eveniment grotesc, o insultă la adresa simbolului național înlocuit preț de 8 ore cu o bucată de cârpă murdară desenată de niște mâini la fel de murdare! Am avut prilejul să mă învârt în toate mediile politice, trecând de la cercurile diplomatice la prăvăliile din colț! Cunosc de mic copil maghiari, oameni de bun simț, comunități întregi pentru care România reprezintă casa, masa, viitorul! Mulți însă cad în capcanele abil întinse de politicienii unguri, cei ce mustesc de ură viscerală față de patria care le-a oferit șansa afirmării ca dirigiutori politici! Cât despre atitudinea guvernanților, o rușine națională!

Reacții tardive, bâlbâite jalnic, reacții ale unei conduceri aflate în metastază! Nu pot să tac, îmi iubesc țara!

Oare când va avea de gând acest dinozaur bolșevic din fruntea MAE să apere România și pe românii ei oriunde s-ar afla în lume?

Până când vom fi umiliți?

Coliu Doru Petrisor

Deputat –Circumscriptia Electorala nr. 43 Diaspora