Press "Enter" to skip to content

”Dialog cu Diaspora pe teme consulare – 2018”, întâlnire la Accademia di Romania la Roma

APDA, 19 aprilie 2018 – Sâmbătă, 19 mai 2018, va avea loc la Roma o nouă sesiune de informare pe teme consulare în cadrul campaniei ”Dialog cu Diaspora 2018” care se va derula la Accademia di Romania, între orele 10.00 – 12.00.

Principalul scop al acestei sesiuni, dedicată reprezentanților mediului asociativ românesc și presei de limba română din Italia, este acela de a intensifica și consolida dialogul cu Diaspora, prin promovarea la nivelul membrilor comunității românești a componentelor reformei de substanță demarate în domeniul consular.

Întâlnirea se va desfășura cu participarea conducerii Departamentului Consular din cadrul Ministerului Afacerilor Externe și a diplomaților cu atribuții consulare din Italia.

Reprezentanții asociațiilor care doresc să participe trebuie să confirme participarea, pe cât posibil, până pe 20 aprilie 2018, ora 15.00, trimițând un e-mail la adresa florin.urs@mae.ro, în care să specifice numele și prenumele participanților, precum și asociația/organizația pe care o reprezintă. Pentru fiecare asociație/organizație, pot participa maxim 2 persoane.