Press "Enter" to skip to content

Corina Ozon aduce „Codul lui Zoran” pe continentul nord-american

APDA, 26 aprilie 2018 – Scriitoarea Corina Ozon vine pentru prima oara in SUA pentru a se intalni cu romanii din zona Detroit si Chicago. Calatoria din America va fi urmata de o serie de evenimente in Canada, unde autoarea a fost si in luna noiembrie. Punctul de atractie va fi romanul „Codul lui Zoran”, aparut in luna aprilie 2018 la Editura Herg Benet si care va fi lansat in premiera pe continentul nord-american, inainte de lansarea oficiala in Romania, la Bookfest, in iunie.

Evenimentul din Michigan va avea loc la Biserica Sf Treime Troy, pe 5 mai, ora 19, organizat de Agora Detroit, moderat de Magdalena Manea, scriitoare, invitat – Stefan Strajeri, jurnalist. Intalnirea de la Chicago se va desfasura la initiativa Authentic Society for Language and Romanian Culture, asociatie fondata de poeta Alina Cumpan. Evenimentul va avea loc pe data de 13 mai, ora 15, la Stan Mansion. Evenimentul va fi moderat de Alina Cumpan, invitat special – Tiberiu Trifan, consulul onorific al Romaniei la Chicago, music act – Laura Sisu.

Calendarul întalnirilor din Canada:

  • 18 mai, la Parkway Forest Community Centre, ora 19- 21,30, organizat de Scriitori Romani in Canada.
  • 19 mai, Campul Romanesc, Hamilton, ora 16.
  • 21 mai, Kitchener, Simply Elegant Flowers&More, ora 11,30 AM.
  • 26 mai, Montreal, Restaurant-club „Mamaia”, ora 17.

Toate evenimentele din tara frunzei de artar sunt moderate de Magdalena Manea.

Accesul la toate evenimentele de pe continentul nord-american este liber.

Corina Ozon este printre cei mai populari scriitori ai momentului, în România. Cu șapte cărți bestseller,  numeroase lansări de carte în țară, întâlniri cu românii din Londra, Madrid și Torino, este considerată de presa romaneasca „un fenomen” (https://www.dcnews.ro/fenomenul-corina-ozon-spune-ce-noi-nu-indraznim-sa-zicem_532224.html; https://www.antena3.ro/life/numai-de-bine/numai-de-bine-fenomenul-corina-ozon-455760.html ) și continuă să-și uimească cititorii prin diferențele de stil din fiecare carte. Scrierile sale sunt așteptate, pentru că e vorba despre realitate, relații, iubire și toate întrebările care vin de aici. Din 2016, coordonează proiectul 35+, by Corina Ozon, pe blogul dupa35.com, unde postările inspirate din realitate sunt foarte urmărite. Din 2018, colaborează cu agenția Diaspora Azi.

Seria de cărți „Amanții” a devenit rapid îndrăgită de public, fiecare volum fiind așteptat de cititori cu sufletul la gură. Cea de-a patra carte din serie, „Divorțurile amanților”, a fost lansată la Târgul internațional Bookfest în luna mai, anul acesta. Cărțile „Până când mă voi vindeca de tine” și „Tentații” se bucură și ele de succes (Ed. Herg Benet).In octombrie 2017, a aparut volumul „Despre iubire, cu instructiuni de folosire”  (Ed. Univers), care surprinde cititorii. O radiografie a iubirii și a sentimentelor care o înconjoară, în evoluția și involuția pe care le parcurge. Dar si o inedita lista de „instructiuni de buzunar”.

In aceasta primavara, Corina Ozon a publicat romanul „Codul lui Zoran” la Editura Herg Benet, asteptata deja de cititori, si care va fi lansata la Detroit, inainte de lansarea oficiala din Romania.

Corina Ozon a fost in turneu in Canada, in noiembrie 2017, unde s-a intalnit cu cititorii sai din Ontario si Montreal, care o urmaresc  inca de la aparitie. In luna martie a avut o serie de evenimente in diaspora din Roma. In luna mai revine pe continentul nord-american.

Corina Ozon a lucrat 12 ani in presa scrisă și televiziune, a absolvit un Program MBA, lucrează ca PR-ist intr-o companie națională si are o fata studenta, de asemenea, scriitoare. În anul 2015, a fost singurul autor român premiat cu Silver Award for Excellence la PR Award, pentru campania de promovare a cărților, iar Revista Capital a inclus-o in Top 100 Femei de Succes pe anul 2017. Mai multe se pot afla pe blogul corinaozon.com.

La evenimente vor putea fi luate carti cu autograf.