Press "Enter" to skip to content

Corina Ozon aduce ”Codul lui Zoran” la Viena, prezentarea romanului la sediul ICR

APDA, 11 octombrie 2018 – Scriitoarea Corina Ozon se va întâlni cu românii din Viena pentru a-și prezenta ultimul roman, ”Codul lui Zoran”, apărut în luna aprilie 2018, roman care a fost primit foarte bine de cititorii români din străinătate, de pe continentul american (SUA, Canada) și din Europa (Londra, Madrid, Roma, etc).

Evenimentul va avea loc la sediul ICR din Viena, Argentinierstrasse 39, pe 23 octombrie, începând cu ora 18.30, fiind organizat de asociația ”Mihai Eminescu” Viena, în parteneriat cu ICR Viena. Întâlnirea va fi moderată de jurnalistul Andi Rădiu.

Accesul este liber iar la eveniment vor putea fi luate cărți cu autograf.

Corina Ozon este printre cei mai populari scriitori ai momentului, în România. Cu șapte cărți bestseller,  numeroase lansări de carte în țară, întâlniri cu românii din Londra, Madrid și Torino, este considerată de presa romaneasca „un fenomen” (https://www.dcnews.ro/fenomenul-corina-ozon-spune-ce-noi-nu-indraznim-sa-zicem_532224.htmlhttps://www.antena3.ro/life/numai-de-bine/numai-de-bine-fenomenul-corina-ozon-455760.html ) și continuă să-și uimească cititorii prin diferențele de stil din fiecare carte. Scrierile sale sunt așteptate, pentru că e vorba despre realitate, relații, iubire și toate întrebările care vin de aici. Din 2016, coordonează proiectul 35+, by Corina Ozon, pe blogul dupa35.com, unde postările inspirate din realitate sunt foarte urmărite. Din 2018, colaborează cu agenția Diaspora Azi.

Seria de cărți „Amanții” a devenit rapid îndrăgită de public, fiecare volum fiind așteptat de cititori cu sufletul la gură. Cea de-a patra carte din serie, „Divorțurile amanților”, a fost lansată la Târgul internațional Bookfest în luna mai, anul acesta. Cărțile „Până când mă voi vindeca de tine” și „Tentații” se bucură și ele de succes (Ed. Herg Benet).In octombrie 2017, a aparut volumul „Despre iubire, cu instructiuni de folosire”  (Ed. Univers), care surprinde cititorii. O radiografie a iubirii și a sentimentelor care o înconjoară, în evoluția și involuția pe care le parcurge. Dar si o inedita lista de „instructiuni de buzunar”.

În această primăvară, Corina Ozon a publicat romanul „Codul lui Zoran” la Editura Herg Benet.

Corina Ozon a lucrat 12 ani in presa scrisă și televiziune, a absolvit un Program MBA, este doctorand anul I la Științele Comunicării – Universitatea București, lucrează ca PR-ist într-o companie națională și are o fată studentă, de asemenea, scriitoare.

În anul 2015, a fost singurul autor român premiat cu Silver Award for Excellence la PR Award, pentru campania de promovare a cărților, iar Revista Capital a inclus-o in Top 100 Femei de Succes pe anul 2017. Mai multe se pot afla pe blogul corinaozon.com.