Press "Enter" to skip to content

Copii musulmani din grădinițele belgiene se joacă de-a înjunghierea

APDA, 6 septembrie 2017 – La grădinițele frecventate de copiii musulmani din Belgia micuții între 2 și 4 ani învață texte războinice din Coran, nu frecventează vineri instituțiile de învățământ, pentru că desigur merg la moschee și se „evidențiază” în clase mimând decapitări, înjunghieri sau alte asemenea „jocuri nevinovate”.

Toate aceste „realizări educative” se petrec în localitatea flamandă Renaix și sunt cunoscute autorităților belgiene, după cum subliniază publcația „Le Parisien”. Se pare însă că educatorilor flamanzi le este probabil teamă să acționeze hotărât în cadrul comunităților musulmane. Nu este desigur un caz izolat, căci se știe că la Bruxelles există cartiere întregi populate cu musulmani, unde poliția nu îndrăznește să intre.

Și atunci, cum crede Europa că va putea opri valul de teroare care se abate cu furie asupra ei? Prin „blândețe creștină” sau „blândețe democrată”?
Oameni buni, treziți-vă! Copiii care astăzi mimează decapitări și înjungheri, mâine o vor face pe stradă, în metrou, pe bulevarde, în trenuri și în localitățile liniștite și adormite din vechiul continent.

Mâine copiii de grădiniță care astăzi au 2 sau 3 ani și se antrenează pentru a deveni asasini se vor urca într-un bolid ucigaș și vor goni pe bulevardele elegante ale Belgiei, Angliei sau Franței, ucigând cu sânge rece, așa cum au fost instruiți acești „soldați ai lui Alah”, sute și mii de cetățeni europeni nevinovați și fără apărare. Așa cum a procedat și Yosuf AbuYakub în vârstă de numai 22 de ani născut în Spania, școlit în instituțiile de învățământ spaniole, dar manevrat din umbră de criminali islamiști.

Dacă Europa va sta în continuare cu mâinile încrucișate, sfârșitul va veni mai repede decât credeți!

(Doina MEISELES / Jurnalul săptămânii – ISrael