Press "Enter" to skip to content

Concert ’’Rundreise der Traditionen’’, un proiect ce unește națiuni

APDA, 13 aprilie 2018 – Este o onoare deosebită pentru noi ca membri ai prestigioasei Opere de stat din Viena sa ne putem uni, colegi de diferite naționalități, într-un proiect comun în care investim o parte din timpul nostru, experimentand împreună succesele noastre.

Astfel că a luat naștere în noi gândul ca să aducem împreună tezaurul muzical al locului noastru natal, al fiecăruia în parte, expunandu-l aici, publicului larg, făcând tradiția țării din care provenim mai cunoscută auditoriului.

In acest sens am pregatit un concert pe data de 14 Aprilie 2018, in Restaurantul ’’The View’’, pe malul Dunarii in Viena.

Pentru o prezentare mai complexă, am ales să cuprindem repertoriul nostru muzical într-o ’’călătorie rotundă’’ care va începe în Viena prin îndrăgitele valsuri vieneze. Traseul muzical continuă prin Ungaria cu binecunoscutul Monti-Csardas alături de câteva romanțe, apoi pășim în România unde vom savura câteva lucrări vocale și instrumentale al repertoriului folcloric din nordul până în sudul țării. Punctul sudic al călătoriei noastre va fi în Macedonia, unde vom savura lucrările folclorice aparțînând zonei respective. De aici ne vom întoarce înapoi în Viena, orașul viselor noastre.

Vă invităm să vă lăsați pur și simplu fermecați de muzică și să evadați din tumultul cotidian, îmbarcându-vă în călătoria noastră muzicală!

www.rundreisedertraditionen.at

Ionică Armanca