Press "Enter" to skip to content

Colaborare împotriva criminalității: Întrevedere a șefului Poliției Române cu o delegație germană

APDA, 08 mai 2018 – Șeful Poliției Române, chestor principal de poliție Alexandru Cătălin Ioniță, a avut o întrevedere, la sediul Inspectoratului General al Poliției Române, cu o delegație a Biroului Federal de Investigații Criminale al Germaniei (B.K.A.).

La data de 7 mai a.c., la sediul Inspectoratului General al Poliției Române, a avut loc o întâlnire a șefului Poliției Române, chestor principal de poliție Alexandru Cătălin Ioniță, cu o delegație germană.

Delegația a fost formată din ofițeri ai Biroului Federal de Investigații Criminale al Germaniei (B.K.A.).

Întrevederea a vizat dezvoltarea colaborării cu autoritățile germane, prin schimbul eficient de date și informații, realizat prin intermediul ofițerilor acreditați la București.

Partenerii germani și-au exprimat mulțumirea cu privire la excelenta colaborare cu Poliția Română și sprijinul permanent de care beneficiază din partea polițiștilor români.

La rândul său, inspectorul general al Poliției Române a mulțumit pentru disponibiltatea ofițerilor germani, în derularea activităților comune.

De asemenea, acesta a precizat că relațiile bilaterale cu autoritățile din Germania sunt foarte importante pentru Poliția Română, în lupta împotriva criminalității.

Ionică Armanca