Press "Enter" to skip to content

Carla’s Dreams vine la München și Köln, două super concerte pentru românii din Germania!

APDA, 8 iunie 2018 – Carla’s Dreams vine la München și Köln. În 23 iunie, la Backstage München, Reitknechtstr. 6, începând cu orele 22:00 se vor deschide porțile, iar Dj Claudiu D. Cosa va anima seara până la urcarea pe scenă a celor de la Carla’s Dreams in jurul orelor 00:30. Spectacolul va dura până la ora 4 dimineața. În 24 iunie Carla’s Dreams va fi la Köln, pentru un Concert in Diamonds Club Köln, Hohenzollernring 90, 50672.

Două super concerte pentru românii din Germania!

Carla’s Dreams este un proiect muzical din Republica Moldova care a luat ființă pe 20 ianuarie 2012. Numele trupei vine de la Karla, un personaj masculin din romanele autorului John le Carré.

În aparițiile publice, vocalistul formației, Andrei Țăruș, poartă un hanorac cu glugă și ochelari de soare, iar fața îi este mascată. Carla’s Dreams combină mai multe genuri muzicale, dintre care cele mai recunoscute sunt hip hop, rock și pop.

În mai 2016, trupa a lansat albumul NGOC, primul album lansat în România și cel de-al treilea din carieră, prin intermediul unui concert organizat la Arenele Romane din București. Tot în mai 2016, trupa și-a lansat propriul magazin online, cu haine, albume și alte obiecte marca Carla’s Dreams. În mai 2017, trupa a lansat albumul ANTIEXEMPLU printr-un concert organizat tot la Arenele Romane. Pe 14 noiembrie 2017, trupa a reușit să adune un milion de abonați pe canalul lor de YouTube. Canalul este al doilea din România la categoria artiști, pe locul întâi fiind Inna, cu peste trei milioane de abonați. (S.C.)