Press "Enter" to skip to content

Avocată româncă, găsită moartă într-un apartament din Franța, soțul acesteia a fost arestat

O avocată româncă a fost găsită moartă într-un apartament din Franța, iar soțul acesteia a fost arestat. Femeia trăia de mai mult timp în Anglia cu el, un inginer scoțian. Se aflau într-un oraș turistic din Franța, când a avut loc tragedia. Cel care a sunat la numărul de urgență și a anunțat decesul este chiar soțul ei. 

Bărbatul susține că și-a găsit soția moartă lângă scările din apartament. Cu toate acestea, în urma investigațiilor efectuate de polițiștii francezi acesta a fost arestat sub acuzația de crimă.

Potrivit autorităților, bărbatul a anunțat la 112 că soția s-a accidentat, iar apelul a fost făcut după miezul nopții. Avocata și sotul ei nu se mai văzuseră de foarte multe săptămâni, din cauza restricțiilor impuse de pandemie. Aceștia se aflau într-un aparatment închiriat din Franța, când s-a întâmplat tragedia.

În urma autopsiei, s-a stabilit însă că femeia nu a căzut accidental, iar soțul acesteia a fost pus sub arest preventiv, acesta fiind anchetat acum de autoritățile franceze pentru crimă. 

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *