Press "Enter" to skip to content

Autoturism BMW X6, căutat de autoritățile din Marea Britanie, descoperit de polițiștii de frontieră

APDA, 17 septembrie 2018 – Poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Iași au descoperit şi reţinut pentru continuarea cercetărilor un autoturism marca BMW X6, căutat de autoritățile din Marea Britanie în vederea confiscării.

În data de 12 septembrie a.c., polițiști de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Iași, pe timpul executarii unei acțiuni specifice pe linia combaterii traficului cu autoturisme furate pe raza municipiului Iași, au identificat în trafic un autoturism marca BMW model X6, condus de cetățeanul român B.S., în vârstă de 28 de ani.

Existând suspiciuni cu privire la provenienţa mașinii, poliţiştii de frontieră au efectuat verificări suplimentare și au constatat că autoturismul este semnalat ca fiind furat și figurează ca bun căutat pentru confiscare, alerte emise de către Marea Britanie.

Cu privire la aspectele constatate, B.S. a declarat faptul că autoturismul a fost luat cu împrumut de la o persoană din județul Vaslui și nu avea cunoștință despre situația juridică a mijlocului de transport.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză pentru săvârşirea infracţiunii de furt, iar autoturismul, în valoare de 90.000 lei, a fost reţinut la sediul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Iași în vederea stabilirii intregii arii infractionale si a tuturor persoanelor implicate.