Press "Enter" to skip to content

Atena, lansarea Clubului Oamenilor de Afaceri Româno-Elen din cadrul Asociației Socio-Culturale (Re)Descoperă România

APDA, 22 iunie 2018 – La 15 iunie, ambasadorul României, Lucian Fătu, a participat la lansarea Clubului Oamenilor de Afaceri Româno-Elen din cadrul Asociației Socio-Culturale (Re)Descoperă România. În intervenția sa, Ambasadorul României a subliniat că inițiativa lansării acestui Club reprezintă o nouă oportunitate pentru comunitatea românească în vederea construirii și dezvoltării unor reţele de afaceri.

Diplomatul român şi-a exprimat ȋncrederea că proiectul se va constitui ȋntr-o platformă viabilă pentru diseminarea de informaţii comerciale şi economice, ȋn sprijinul contactelor pentru a explora oportunităţi de afaceri, investiţii şi cooperare, oferind cadrul unui dialog între antreprenori români și eleni.

Clubul vizează identificarea de oportunități de afaceri, facilitarea schimbului de know-how, organizarea de evenimente de promovare comercială și investițională, precum și stimularea antreprenoriatului în rândul comunității românești din Grecia, inclusiv din perspectiva revenirii în țară.