Press "Enter" to skip to content

Asociația Românilor din Italia continuă ciclul de acțiuni umanitare “SOS România”

APDA, 1 februarie 2018 – Joi, 1 februarie 2018 – Asociatia Romanilor din Italia (ARI) in colaborare cu partenerii sai privilegiati CCIRO Italia, Absolut TV si Salvamamme, mentine calendarul de actiuni initiat in urma cu multi ani, “SOS Romania”, program prin care au fost distribuite cantitati importante de ajutoare, bunuri pentru copii si pentru adulti. De-a lungul anilor, voluntarii ARI au trimis cadouri familiilor nevoiase si copiilor proveniti din aceste familii.
Actiunea de miercuri 31 ianuarie, a fost organizata in colaborare cu administratorul public al judetului Prahova, Fabioara Ionescu, si s-a desfasurat in Complexul de Servicii Comunitare “Sfantul Andrei” din Ploiesti.
“De aceasta data, am trait niste emotii deosebite intrucat beneficiarii au fost copii cu afectiuni foarte grave. Emotiile au fost cu atat mai puternice, cand acesti minunati copii, se adresau noua, voluntarilor prezenti cu apelativul “mama“ respectiv “tata”. Nu poti trece prin Complexul de Servicii Comunitare “Sfantul Andrei” fara sa nu-ti stergi lacrimile pentru tristetea transmisa de acesti copii si totodata pentru bucuria cand ii strangi in brate. Sunt emotii foarte mari, cu un ochi plangi si cu altul zambesti. Ne dorim ca prin aceste actiuni sa sensibilizam cat mai multe ONG-uri din diaspora si din tara, devenind un model de urmat” a declarat Eugen Terteleac, seful misiunii “SOS Romania”.
Multumesc celor care au facut posibila realizarea acestei actiuni, prin implicarea lor. Multumesc in special lui Cornel Dinu, Sultan Solomon, Cristian Nuc, Gianluca Trabalza, Valentin Fagarasan, Peter Kovacs.

Eugen Terteleac
Presedinte Asociatia Romanilor din Italia