Press "Enter" to skip to content

¡Aplausos! Două fetițe de origine română cuceresc juriul și publicul la „Vocea Spaniei Junior”

APDA,12 aprilie 2018 – Au reușit să devină cunoscute, după ce uimit juriul și publicul cu interpretprile lor în cadrul concursului-show “La Voz Kids” (“Vocea Spaniei Junior”), transmis de Tele5. Este vorba de Jenyfer Pașca, 10 ani, româncă născută în orășelul Baza (Granada) și de Flori Alexandra, de 14 ani, din Almonte (Huelva), a anunțat Agerpres.

Jenyfer Paşca a trecut de faza “duelurilor” din cadrul concursului, cu o interpretare a hitului “Heal The World”, aparţinând regelui pop Michael Jackson, reprezentaţie susţinută alături de două concurente de vârstă similară, conform romaniaexpres.com.

Jenyfer Pasca (sursa foto: lavoz.es)

Jenyfer Paşca a reuşit să treacă de faza “duelurilor” după o confruntare cu alte două concurente, una tot de zece ani şi alta de opt ani. Pe scenă, Jenyfer Paşca a reuşit să-şi controleze mai bine emoţiile, a demonstrat dezinvoltură şi a oferit o interpretare mai bună decât colegele sale din echipa cântăreţei Rosario Flores care au evoluat în cea de-a doua seară de “dueluri”.

În afară de interpretare, micuţa româncă este pasionată şi de dans, în special de salsa şi bachata.

Jenyfer Paşca a impresionat încă de la primele audiţii. Conform site-ului oficial al concursului, la-voz.es, cântăreaţa Rosario Flores, membră a juriului, a apreciat foarte mult vocea româncei şi a reuşit să o convingă să intre în echipa ei. “Vai ce bucuroasă am fost că mi-am întors scaunul. Cum poţi cânta astfel când ai doar 10 ani? Poţi să atingi notele cele mai înalte. Poţi cânta foarte sus”, a spus Rosario, în timp ce trecea numele lui Jenyfer în echipa ei.

Cealaltă micuță artistă, Flori Alexandra, este chiar favorită la câştigarea celei de-a patra ediţii a celebrului show de televiziune difuzat de canalul spaniol Tele5, notează site-ul Romaniaexpres.com.

Flori Alexandra (sursa foto: lavoz.es)

Adolescenta  stăpâneşte limba spaniolă la perfecţie, iar maturitatea ei se observă din felul în care vorbeşte despre viaţă şi despre părinţii ei, pe care îi apreciază pentru faptul că muncesc şi se sacrifică pentru ca ea să poată deveni într-o zi o cântăreaţă cunoscută. Tânăra mărturiseşte că lacrimile mamei ei o fac să muncească cu şi mai multă ardoare la împlinirea acestui vis frumos. “Ea îmi dă forţa necesară să merg mai departe”, povesteşte tânăra româncă.

“Sunt puţin emoţionată, pentru că să te afli pe scena ‘La Voz Kids’; e ceva unic, e ceva care în viaţă se întâmplă o singură dată”, a declarat concurenta din Almonte înainte să urce pe scenă. “Cântatul este darul pe are îl am şi întotdeauna va fi parte din mine”, a explicat tânăra de 14 ani, originară din comuna Bistreţ (jud. Dolj), care pentru concurs a ales o melodie dificilă: “Stone Cold” a lui Demi Lovato.

Tânăra româncă este deja creditată cu şanse reale pentru câştigarea acestui concurs.

Sorin Cehan