Press "Enter" to skip to content

Tenismenă română, atac la Bianca Andreescu: ”Are ceva rău în ea”

În 2019, România a descoperit-o pe Bianca Andreescu, 20 de ani, locul 6 WTA. Publicul s-a îndrăgostit repede de jucătoarea de origine română, care evoluează pentru Canada. Iar aceasta a avut prestaţii absolut incredibile. A câştigat titlul la US Open şi a intrat în top 10 WTA.

Fanii din România nu au uitat de originile ei şi au „adoptat-o” imediat. Dar chiar Bianca este cea care ar fi uitat de origini, o acuză o jucătoare din România.

Andreea Prisăcariu, 20 de ani, locul 678 WTA, spune că a fost mult timp prietenă cu Bianca Andreescu. Şi că în toată acea perioadă cele două comunicau doar în limba engleză. Asta pentru că jucătoarea născută în Canada refuza orice dialog în limba părinţilor ei. În plus, după ascensiunea care a avut-o Andreescu a şters-o pe Prisăcariu de pe Facebook, iar cele două nu au mai vorbit deloc.

„S-a nimerit ca Bianca să fie talentată. Ea a ajuns sus și a avut oportunități pentru că a primit wild-card-uri la turnee importante. Eu am primit wild-card doar la BRD, la București. Pe vremea când am cunoscut-o, vorbeam cu ea în engleză, nu voia să vorbească în română! Ne-am cunoscut la Mondiale, la junioare.

Ne-am împrietenit, vorbeam ca fetele, mergeam să dansăm împreună. Au fost și petreceri pe-acolo, asta pe la 14 ani. Vorbea doar în engleză. Nu aducea discuția despre România, n-am vorbit niciodată despre asta. Am respectat că prefera să vorbească în engleză. Era drăguță, de treabă, cu o alură oarecum rea. Are ceva rău în ea, dar în sensul pozitiv.

E cu nasul pe sus, dar fix cât trebuie, e sigură pe ea. Atitudinea ei pe teren mi se pare foarte șmecheră. Era glumeață, vorbeam cu ea și de băieți, ne dădeam cu părerea despre ei, vorbeam despre fashion, unghii, sclipici. Am fost prietene pe Facebook și pe Instagram, după care m-a scos! Nu zic că e normal, dar am înțeles de ce a făcut asta”, a declarat Andreea Prisăcariu la GSP Live.

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *