Press "Enter" to skip to content

Bucovina a fost inclusă ca destinaţie într-un circuit internaţional de lux

APDA, 11 mai 2018 – Bucovina a fost inclusă şi anul acesta ca destinaţie într-un circuit internaţional de lux. După experienţa pozitivă pe care turiştii din mai multe ţări au avut-o în Bucovina, anul trecut, în timpul perioadei petrecute în România, compania TCS World Travel a păstrat judeţul Suceava printre destinaţiile din circuitul „Regatele şi culturile din Euro-Asia”.

Este pentru a treia oară consecutiv când TCS World Travel include Bucovina în acest circuit, în care sunt incluse opriri în Portugalia, Lituania, Kyrgyzstan, Turkmenistan, Iran, Oman, Albania, România şi Spania. Fiecare turist care a vrut să facă acest circuit a plătit o sumă de aproape 81.000 de dolari. Transportul turiştilor se realizează cu un avion de lux al companiei TCS World Travel, o aeronavă Boeing 757, iar în fiecare ţară din circuit sunt incluse vizite la cele mai importante obiective turistice.

Reprezentantul companiei româneşti Beyond Dracula, Raluca Şpiac, ne-a declarat că turiştii străini vor petrece un sejur de patru zile în România. Săptămâna viitoare, una dintre cele patru zile va fi rezervată excursiei în Bucovina. Raluca Şpiac a precizat că, timp de câteva ore, turiştii vor vizita mănăstirile Humorului şi Voroneţ şi vor lua masa la o pensiune din zonă, unde vor fi serviţi cu mâncăruri şi băuturi tradiţionale din Bucovina. „În mod consecvent, toţi oaspeţii din cele două grupuri care au participat la excursiile de anul trecut au spus că România a fost o surpriză extrem de plăcută. Mai mult, oaspeţii noştri au spus că prânzul pe care l-au servit în Bucovina a fost cel mai bun prânz de pe parcursul tuturor celor 24 de zile cât durează circuitul. Oaspeţii au fost încântaţi de experienţa din România, de mănăstirile din Bucovina şi de produsele tradiţionale din această zonă”, a spus reprezentantul Beyond Dracula, compania care organizează pentru TCS World Travel sejurul din România al turiştilor care participă la circuitul „Regatele şi culturile din Euro-Asia”.

TCS World Travel este una dintre cele mai cunoscute companii de turism din lume, oferind în ultimii 20 de ani excursii de lux, cu avioane private, în mai bine de 200 de ţări. Una dintre cele mai spectaculoase şi de lux aeronave folosite de companie este cea care va ateriza săptămâna viitoare pe aeroportul din Suceava, un Boeing 757, modificat pentru a avea doar 52 de locuri astfel încât turiştii să beneficieze de condiţii de călătorie de lux.

Andi Rădiu